makijaż permanentny | przedłużanie włosów | przedłużanie rzęs | walka z cellulitem | fryzjer
niechirurgiczny przeszczep włosów | stylizacja paznokci | zabiegi upiększające | zabiegi kosmetyczne
pielęgnacja ciała | zabiegi na stopy | masaże | przebijanie uszu i nosa

 

Opinie pochodzą z działu "Opinie klientów" znajdującego się na stronie Salonu Urody Oaza Piękna


Aga
Wykonałam w salonie makijaż permanentny ust i potwierdzam opinie,że jest warto.Ładnie pokreślony obrys ust i wzmocniony delikatnie kolor dał efekt jakiego oczekiwałam.Polecam

2015-11-02 14:11:37

Zosia W.
Makijaż permanentny/brwi/ wykonany rewelacyjnie.Moje problemy z cerą naczyńkową pokonane/stosuję się do zaleceń/oczywiście .Bardzo dziękuję za cenne sugestie i rady,ponieważ są one podstawą sukcesów w walce z pękającymi naczyńkami.W poprzednim wpisie nie pochwaliłam się osiągnięciami w tej kwestii ale musiałam o tym napisać,ponieważ jest to ważna sprawa-systematyczność w dbaniu o cerę ,to oczywiście zasługa PANI GRAŻYNKI,tylko ONA potrafi tak pozytywnie zmotywować kobietę do zadbania o siebie.Bardzo,bardzo dziękuję i do zobaczenia.Życzę SAMYCH SUKCESÓW.
2015-06-28 07:06:22

 

Zosia W.
Jeżeli marzycie o pięknym makijażu permanentnym,to tylko w tym GABINECIE,polecam z pełną odpowiedzialnością ponieważ robiłam tam brwi.I co ?-jestem zachwycona za każdym razem jak popatrzę w lustro żałuję,że dopiero teraz się zdecydowałam,wreszcie wyglądam tak jak już dawno powinnam wyglądać.Przemiła atmosfera,jeszcze milsza WŁAŚCICIELKA,która zapewnia pełen profesjonalizm,relaks i roztacza pozytywne fluidy,które udzielają się każdemu kto tam przebywa chociaż przez chwilę.Serdecznie polecam i pozdrawiam.WARTO!!!!!!!!!!!
2015-06-28 06:06:04

 

Wiesia
Z przyjemnością wystawiam opinię za pierwszy zabieg któremu się poddałam w Oazie Piękna. Zrobiłam sobie brwi i jestem zachwycona efektem końcowym. Gorąco polecam, pozdrawiam i dziękuję.
2015-03-26 20:03:37

 

Ewelina
Jestem jak najbardziej zadowolona z permanentnych kresek. Pani bardzo miła :) Polecam<
2015-02-20 16:02:24

 

Joanna
To już prawie 3 lata od czasu ,gdy robiłam sobie w tym salonie makijaż permanentny oczu i brwi.Po tym czasie mogę napisać,że warto było,nadal makijaż jest wyraźny,chociaż już mnie kusi , by wzmocnić kolor.Z dużym przekonaniem polecam wykonanie makijażu permanentnego w Oazie Piękna,kto naprawdę szuka sprawdzonego salonu,to Oaza Piękna jest najlepsza!
2015-01-25 12:01:21

 

Małgosia
Wielki,ogromny POZYTYW :) Polecam ten Salon z całą pewnością.Miałam okazję niedawno zrobić korektę kresek i są idealne...Sympatyczna Pani potrafi podejść z sercem do klientki,widać że zna sie na tym co robi dlatego wrócę tak jeszcze nie raz :)
2014-12-07 13:12:20

 

Gosia
Makijaż permanentny brwi ,to zabieg który chciałam sobie zafundować od pewnego czasu...Przekoała mnie w końcu koleżanka ,która zrobiła sobie ten zabieg w Oazie Piękna.Decyzja zapadła ponad miesiąc temu,zabieg wykonałam i teraz mogę go polecić innym dziewczynom-super sprawa,obawy zostały rozwiane w czasie konsultacji ,a efekt miesiąc po zabiegu super! Oczekiwałem profesjonalnej usługi i taką otrzymałam . Polecam!
2014-10-19 19:01:28

 

Marta
Dziękuję za piękny makijaż permanentny ust i brwi-pomimo wszystkich obaw ,teraz,miesiąc po zabiegach ,jestem bardzo zadowolona :-)
2014-08-15 11:02:01

 

Emila
Chciałabym bardzo,ale to bardzo podziękować za cierpliwość do takiej strachliwej pacjetki jak ja ! Kreski na powiekach i poprawa brwi ,to zabieg długi,ale na szczęście bezbolesny!Jestem ogromnie wdzięczna,bo to, że efekt jest cudowny i brak bólu podczas zabiegu ,to tylko wynik niesamowitych umiejętnści Pani Grazynki!Serdecznie dziękuję i polecam niezdecydowanym wykonanie ,makijażu permanentnego w Oazie Piękna
2014-08-05 10:08:53

 

Ewa
Wykonywałam dwa zabiegi w Oazie Piękna : keratynowe prostowanie włosów i makijaż permanentny brwi. Nigdy nie byłam tak zadowolona z profesjonalnego podejścia i wykonania. Gorąco wszystkim polecam ten salon. Na pewno tam wrócę :)
2014-07-18 12:17:17

 

Beata
Jak chyba kazda kobieta przed wykonaniem makijazu permanentnego przeszukałam cały internet w poszukiwaniu opini i tego najpewniejszego i najlepszego gabinetu.W końcu zdecydowałam się na Oazę Piękna i zafundowałam sobie makijaz permanentny brwii, usta i kreski.Efekt przeszedł moje oczekiwania , jestem pozytywnie zaskoczona.Może ta opinia pomoże którejś z niezdecydowanych jak ja dziewczyn-polecam makijaz permanentny w salonie Oaza Piękna
2014-06-23 17:06:37

 

Edyta
Zrobienie makijazu permanentnego w Oazie Piekna poleciła mi znajoma.Teraz ja polecam znajomym i nieznajomym.Nie mam doświadczenia z innymi salonami,to mój pierwszy makijaż permanentny,ale jeżeli miałabym wykonać go ponownie,to na pewno wybrałabym Oazę Piękna.Pozdrawiam
2014-06-06 21:26:57

Krystyna
Chce podziękować Pani Grażynce za odpowiedni dobór kształtu brwii ,pasujących do mojej twarzy. Jestem bardzo zadowolona z jakości wykonania, dokładności i barwy.Moje obawy po zabiegu,szczególnie te z pierwszego i drugiego dnia :-) ,zostały rozwiane poprzez rzeczowe wyjaśnienia i fachowe doradztwo .Jestem bardzo zadowolona i zdecydowanie polecam makijaz permanentny w Oazie Piękna
2014-06-06 16:03:53

Jola
Miałam robioną korektę permanentu i tak jak obiecałam,będę chwaliła i polecała wszystkim permanent w Oazie Piekna.Nie warto ryzykować-ja zaryzykowałam,zrobiłam gdzie indziej i dopiero trzecia korekta doprowadziła mnie do porządku :-).Duzo niepotrzebnych nerwów i koszty.Nie opłaca się ryzykować,to nasza twarz-polecam sprawdzony salon Oaza Piekna,na pewno bedziecie zadowolone!

2014-05-18 16:05:46

Ala
polecam serdecznie! 100% profesjonalizmu;) miła i sympatyczna Pani Grażynka wszystko dokładnie wytłumaczy i podpowie;) polecam wykonanie makijażu permanentnego brwi i ust-sprawdzone ;D

2014-04-03 16:13:07


Paulina
Jestem bardzo zadowolona z efektu zabiegu.Makijaż permanentny, to dla mnie duża wygoda i sposób na podkreślenie urody. Wykonywałam już ten zabieg 4 lata temu ,a teraz musiałam go powtórzyć ,bo trochę juz wybladł. Wiem , jak wygląda dobrze zrobiony makijaż permanentny i mogę szczerze polecić wykonanie go w Oazie Piękna
2014-02-20 17:02:55

Magda
Pełen profesjonalizm !Czekam na efekt po zagojeniu!!!Polecam
2014-02-13 15:02:55

Kasia
Bardzo polecam wykonanie makijazu permanentnego w tym salonie-super wyglądają moje usta :-).Jestem bardzo zadowolona i wszystkim polecam !Bałam się troche ,bo brwi robiłam w innym salonie -bolało jak....i wszystko szybko "wyszło":-(.Jestem po dopigmentowaniu i wygląda na to ,że usta będą takie jak sobie wymarzyłam :-).Syper,dziękuję!!!
2014-01-08 17:01:47

Sylwia
Bardzo polecam wszystkim niezdecydowanym...jestem posiadaczką zrobionych przez panią Grazynę brwi i kreseczek górnych i śmiało moge powiedzieć - REWELACJA :)))
2013-10-22 16:35:11

Aldona
Polecam,polecam,polecam :-).Ponad rok temu zrobiłam sobie makijaż permanentny ust i brwi oraz kreskę górną i dolną.Jestem MEGA ZADOWOLONA.Systematycznie robię też rzęski u Pani Grażynki.Pozdrawiam
2013-07-27 15:22:13

Ela
Jestem bardzo zadowolona z obsługi i efektu końcowego makijażu permanentnego .Gorąco polecam Salon Urody "Oaza Piękna
2013-05-29 10:05:33

Olala
Przyjechalam z Gorlic, bo namówiła mnie koleżanka, aby u Pani Grazynki zrobić makijaż brwi. Jestem bardzo zadowolona. Super profesjonalna, obsluga. Pozdrawiam i do zobaczenia.
2013-04-30 16:01:02

Ania
W salonie "robilam" makijaz permanentny - gorna kreska na powiece. Efekt po tygodniu rewelacyjny, wszystko zagoilo sie super, teraz rano nie strasze juz meza haha i czuje sie super:) no i oszczedzam mnostwo czasu. Atmosfera super, mozna sie wyluzowac:) Polecam i pozdrawiam;)
2013-04-26 21:04:45

Ewelina
Witam serdecznie. Dziś robiłam makijaż permanentny u Pani Grażynki "śmieszki" :) Jestem bardzo zadowolona, z obsługi, z klimatu, z podejścia do klienta. Czyściutko, schludnie, przyjemna muzyka, pełen profesjonalizm Pań, to wszystko złożyło się na bardzo miłą atmosferę. Polecam, polecam bardzo serdecznie. Pozdrawiam wszystkich.
2013-03-27 21:03:26

Kasia
Super permanencik , pięknie i bezboleśnie :-) Polecam
2013-03-20 20:02:25

Mm
Mila i profesjonalna obsluga,jestem bardzo zadowolona z makijażu permanentnego, oczka i usta wyszly pieknie,dziekuje i pozdrawiam:)
2012-11-17 01:11:08

Marta
Kochane Panie, jeśli myślicie o makijażu permanentnym brwi to tylko i wyłącznie u Pani Grażynki!!!! To prawdziwa profesjonalistka w każdym słowa znaczeniu!! Robiłam brwi dwa tygodnie temu (a zastanawiałam się chyba z pół roku) i muszę przyznać że to co zrobiła Pani Grażynka z moimi brwiami, to prawdziwa sztuka! A nie było łatwo ....Gorąco polecam!
2012-09-30 20:01:21

Asia
Profesjonalnie i dokładnie, nic dodać ,nic ująć. Efekt idealny i całkowicie spełniający moje oczekiwania. Polecam wykonanie makijażu permanentnego u Pani Grażynki
2012-09-06 22:11:44

Jola
Mam piękne brwi i piękne usta -nareszcie :-). Gorąco polecam wykonanie makijażu trwałego w Oazie Piękna.Pozdrawiam całą wesolutką obsługę
2011-10-30 21:01:51

Pamcia
permanencik ust pierwsza klasa,polecam wszystkim paniom.Pozdrowienia dla pani Grazynki
2011-05-29 12:01:25

Renata
Miła , trochę "niestandardowa" obsługa (w pozytywnym znaczeniu Pani Grażynko :-) ). Profesjonalne wykonanie permanentu, brwi i kreski wyszły ślicznie. Polecam ten salon wszystkim
2011-02-06 22:01:43
© OAZA PIĘKNA - Salon Urody, Nowy Sącz. Realizacja: Verakom